Sykkelrebus 09. juni

Sykkelrebus 09. juni

27.04.17 14:30
av Vibeke Hop

Den 09. juni kl 16.00 braker det løs og alt starter utenfor administrasjonsbygget. Årets morsomste og mest fargerike arrangement sender avgårde entusiastiske ansatte ut for å løse rebuser. Meld dere på og opplev et arrangement som krever litt kløkt, retningssans og en sykkel. Alt innenfor rammen av uhøytidelig konkurranse og overkommelig fysisk anstrengelse.

Les mer
Kartlegging

Kartlegging

21.11.17 14:58
av Vibeke Hop

SUS er medlem av Bedriftsidretten via bedriftsidrettslaget SUSBIL. Dette gir mange muligheter, både til turnering, seriespill og sist, men ikke minst svært gode priser og betingelser på Forus Sportssenter.

Les mer
DNHL Finland 2018

DNHL Finland 2018

06.11.17 12:04
av Ingve Hjalmar Sandvold

Goethe sa en gang at; "Reiser er den beste utdannelsen for evnerike mennesker". Så hev ankeret fra sjelen din og reis til de finske skoger, og utfold deg med hele ditt hjerte i DNHL 2018. Der hvor mennesker med behov for å pleie sitt fysiske legeme og sitt sosiale sinn møtes i hjertelig konkurranse om ære og berømmelse. Kast dine hemninger og kast loss i sammen med oss.

Les mer
Treningsaktivitet

Treningsaktivitet

27.08.20 12:00
av Vibeke Hop

Hei alle flotte ansatte! I en annerledes tid der all aktivitet i regi av oss har blitt satt på vent, vil vi gjerne SE hva du/dere gjør for å holde dere aktive! Post et bilde på vår Facebook-side susbil.no er DU med i trekningen av gavekort pålydende 500,- Det vil være trekning medio oktober, november og desember. 😊

Les mer
Verv en venn, få 500 spenn

Verv en venn, få 500 spenn

21.02.18 13:18
av Ingve Hjalmar Sandvold

Du som er medlem i SATSELIXIA kan nå motta like mye i gavekort, som det koster å trene på SATS ELIXIA. «Verver du en venn, eller kollega, får du 500 spenn». I tillegg får også den som blir vervet til medlemskap i SATSELIXIA kroner 500 i gavekort. Gavekortet kan brukes for å kjøpe alle produkter som selges på SATS ELIXIA senter, samt for kjøp av personlige trenertimer. Det er veldig enkelt å verve noen. Du trenger kun dele en link på SMS, Facebook Messenger eller e-post. Personen som blir vervet melder seg så enkelt inn via linken.

Les mer