Yoga som passer alle!

Yoga som passer alle!

Publisert av Vibeke Hop den 03.01.23. Oppdatert 11.01.23.

Vi ønsker varmt velkommen til yogakurs på jobb i samarbeid med Satya Yoga og Siri Tuseth.

Hver mandag og tirsdag kl 15.15-16.15 blir det undervist i gode sekvenser som vil mykgjørende  godt  i skuldre og hofter. Du vil styrke opp ryggen din og øke sirkulasjonen i benene. Dette gjør godt som både forebygging og godt vedlikehold av kroppen fysisk.

Yogaøvelsene blir grundig forklart og det vil være fokus på spenningsfrigjøring og mer energi til kroppen. Sekvensene passer alle, uansett yogaerfaring fra før.

I tillegg til fysiske øvelser blir det undervist i pusteteknikker for å dempe stress. Ved et dypt og rolig pustemønster får vi bedre kontakt med nervesystemet - da  det parasympatiske nervesystemet. Dette  gjør at du kan oppleve et bedre søvnmønster og mindre uro/smerter i kroppen. Når kroppen kan regulere seg inn på  hvile fungerer  fordøyelsen bedre, og det kan dempe betennelsestilstander i kroppen. 

Hver time avsluttes med en guidet mindfulnessøvelse, samt avspenning. 

Kroppen, hodet og pusten jobber sammen, og Siri ønsker å vise og forklare hva som gir deg  næring og  da mindre tæring  både fysisk og mentalt.

Fleksibilitet, balanse  og økt sirkulasjon gjør at kroppen trives bedre hverdagen.

På grunn av stor pågang har vi utvidet tilbudet fra Satya Yoga og tilbyr nå timer også på mandagen til samme tid. Hvis dette er noe for deg så meld deg på her. Det er beregnet 30 personer for dette kurset så ikke nøl med å melde deg på.