Energistafetten 2024

Energistafetten 2024

Bedriftsidretten i Rogaland gjentar suksessen med Energistafetten, og vi er selvfølgelig med! I fjor ble stafetten fullbooket, men arrangøren lover plass til mange flere når årets stafett går av stabelen lørdag 1. juni. Klarer vi 100 lag? Vi har deltaker t-skjorter til de 50 første lagene.

 

Vi er inspirert av Holmenkollstafetten og GO CRAZY stemning i Tour de France. Stafetten er et folkearrangement for både løpere og ikke-løpere. Lag kan dannes av bedrifter, organisasjoner, venner, nabolag eller andre.

 

Bli med oss og sett farge på dagen

Energistafetten er et lavterskelarrangement for lag på 6-10 personer, og arrangøren lover et variert utvalg etapper slik at alle skal kunne delta uavhengig av nivå. Vi ønsker også å ha med ansatte med som heiagjeng på sidelinjen for å skape stemning langs løypa. Kontakt oss på e-post (susidrett@sus.no) dersom du vil være med på arrangementet, men av ulike årsaker ikke kan eller ønsker å løpe/jogge/gå deler av løypa.

 

Med innsats, samhold og glede skal vi skape positiv energi!

For at SUSi skal dekke påmeldingsavgiften  for ditt lag er det viktig at du oppgir bedriftskode ved påmelding: 8QNK8SFW. Påmelding gjøres her.

  • Klasse: Bedriftslag

  • Lagnavn: Valgfritt

  • Bedriftsnavn: SUS

  • Bransje: Helse- og sosial

  • Rabatter: Hak av for medlemskap og legg inn kode: 8QNK8SFW

Lagleder må registreres med navn, epost, telefon og adresse ved påmelding, øvrige deltakere kan legges inn senere. Sjekk at opplysningene stemmer før du aksepterer vilkårene for deltakelse og melder laget på. Lagleder mottar kvittering for påmelding, les denne nøye.

 

Les mer her.