Orientering er idretten for de som liker å komme seg ut i skog og mark, og samtidig har sansen for spenningen med å lete etter poster i terrenget.

Bedriftsserien passer både for de som liker konkurranseaspektet, og for de som er interessert i å bare ha en trimtur med ekstra utfordringer.
Trimklassen passer for sistnevnte, der er konkurranseaspektet tonet kraftig ned, og selv om der er tidtaking så løper alle aldersgrupper i samme klasse, en dameklasse og en herreklasse.
Det finnes også en nybegynnerklasse, med kortere løype som kan være fin å prøve seg i de første par gangene.

For de litt mer konkurranseorienterte passer de aldersbestemte klassene bra. Disse er delt inn i ulike kjønns- og aldersklasser.
For de aller sprekeste finnes det en aktiv klasse uten aldersinndeling.

Løypelengdene er differensiert for de ulike klassene. Et vanlig o-løp er ca fra 3 km (for trimklassene) til ca 5-6 km for de aktive. De ulike aldersbestemte klassene ligger innenfor dette intervallet. Noen av løpene arrangeres som ”kortløp”, og de er – som navnet tilsier – litt kortere enn dette.

Medlemmer i SUSi deltar gratis på orienteringsløp, og får også EKT-brikke til fast utlån. EKT-brikken brukes til registrering på postene. Kompass må hver enkelt holde selv.

Terminliste, løpsinvitasjoner, resultatservice og en mengde annen nyttig informasjon finnes på nettsiden til bedriftsorienteringskretsen: Sør-Rogaland (bedriftsidretten.no)

Oppmann:

Nina Christiansen

epost: orientering.sus@gmail.com

Tlf jobb 51513386 mobil 47236007